Prof. Dr. Hakan Taşdemir’den Genel Başkan İnaltekin’e Ziyaret

01.08.2015 20:31

Prof. Dr. Hakan Taşdemir’den Genel Başkan İnaltekin’e Ziyaret

Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Taşdemir, Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası(Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin’i ziyaret etti.

İnaltekin’i makamında ziyaret eden Prof Dr. Hakan Taşdemir, uzun yıllardır Gazi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştığını, belirterek Sivil Toplum Kuruluşlarını yakından takip ettiğini söyledi. Taşdemir, Türkiye’de etkin STK’lardan biri olan Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi almak istediğini söyleyerek Genel Başkan İnaltekin ve yönetimiyle tanışmak istediğini ve fikir alışverişinde bulunmak istediğini söyledi.

Prof. Dr. Hakan Taşdemir’in yapmış olduğu nezaket ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirten Genel başkan İnaltekin, “Üniversitelerimiz bizim için çok değerli. Hele burada bilim üreten hocalarımız ise daha değerliler. Hocalarımızın fikirleri, önerileri ve teklifleri ise bizim için ayrı bir önem ifade ediyor. Bunun için elimizden geldiğince hocalarımızla bir araya gelerek onların kıymetli bilgilerinden yararlanmaya çalışıyoruz. Sağolsun hocamda ziyaretimize geldi. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum. Kendisiyle çalışmalarımız ve yapılması gerekenler üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Bize fikirleri heyecan verdi. Çalışmalarımızda hocamızın ve hizmet kolumuzda araştırma yapan hocalarımızın fikirlerini alarak yolumuzda ilerliyoruz. Buda bize büyük katkı sağlıyor” diye konuştu.