Ömer Budak ve Evren Akpınar Eskişehir’i Ziyaret Etti

01.07.2020 13:57

Ömer Budak ve Evren Akpınar Eskişehir’i Ziyaret Etti

Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar Eskişehir Şube Başkanı Ercan Yattıkalkmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Eskişehir’de çalışanların durumu ve çalışma standartları hakkında bilgiler alan Budak ve Akpınar, yürütülmesi gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Odunpazarı PDM, Tepebaşı PDM, İki Eylül Merkez Müdürlüğü, Tepebaşı Merkez Müdürlüğü, Başmüdürlük ve ihtisas birimleri ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışanları taleplerini dinledi. PTT A.Ş. personellerinden gelen soruları yanıtlayan heyet, çalışmalarından ve geleceğe yönelik projelerinden bahsettiler. Yaşanılan pandemi sürecinde çalışanların göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı takdir eden Budak, PTT A.Ş.’nin ve personelinin ülkede yaşanan her olağanüstü olayın atlatılmasında emeğinin ve alın terinin olduğunu altını çizdi.

Eskişehir ziyareti sırasında Memur-Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman’ı da makamında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar, Eskişehir özelinde kamu çalışanlarının görüşlerini ve güncel sorunlarını tartıştılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman Genel Başkan Budak ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.