Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Ankara’da Yapıldı

13.07.2017 20:42

Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Ankara’da Yapıldı

Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantının ana gündem maddesi Ağustos ayında yapılacak olan “4.Dönem Toplu Sözleşme” çalışmaları oldu.

Memur-Sen Konfederasyonu, Ağustos ayında yapılacak olan 4.Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesi çalışmalarını hızla sürdürüyor. Memur-Sen, kamu görevlilerinin mali, sosyal ve özlük haklarına ilişkin tekliflerine katkı sunmak, görüş, fikir ve istişarelerde bulunmak adına 12 Temmuz Çarşamba günü, bağlı sendikalarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, sendikalar Toplu Sözleşme taleplerine ilişkin görüşlerini ifade etti, karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

baskanlarkurulu1_1

Toplantıya, Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların genel başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen gençlik, emekliler, engelliler ve kadınlar komisyonunun başkanları ve danışmanlar katıldı.

Daha sonra Memur-Sen Konfederasyonu 81 İl Temsilcisiyle bir araya gelerek 4.Dönem Toplu Sözleşme tekliflerine son halini verecek.