Kocaeli, Sakarya ve Yalova Ziyaret Edildi

28.08.2020 14:05

Kocaeli, Sakarya ve Yalova Ziyaret Edildi

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, çalışmalarını Kocaeli, Sakarya ve Yalova’da sürdürdü. Ziyaretleri sırasında Sakarya’da PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, sendikal çalışmalar üzerine aktarımlarda bulundular. Sakarya Başmüdürlüğü, Adapazarı Merkez Müdürlüğü, Serdivan ve diğer şubeleri ziyaret eden heyet, çalışanlardan gelen soruları yanıtladılar.

Birlik Haber-Sen olarak yürüttükleri çalışmaları anlatan Genel Başkan Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in Genel Yetkili sendika olduğunu anımsatarak, Toplu Sözleşmede, Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantılarında Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolu adına durmaksızın mücadele ettiklerinin altını çizdi. Budak, bazı sendikaların hayallerini bile kuramayacağı kazanımların altına Birlik Haber-Sen olarak imza attıklarını ifade ederek, Birlik Haber-Sen olarak, birilerinin aksine laf değil, çalışanların özlük, ekonomik ve sosyal haklarını genişlettiklerini söyledi. Pandemi sürecine ilişkin açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, PTT A.Ş.’nin ve bu çatı altında görev yapmakta olan her bir çalışanın takdire şayan bir çalışma sergilediklerini vurguladı. 

Sakarya ziyaretlerinin yanı sıra Kocaeli ve Yalova’da çalışmalarını sürdüren Genel Başkan Ömer Budak ve Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, iller görev alan yönetim kurulu üyeleriyle ve temsilcilerle bir araya geldiler. Yerelde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Genel Başkan Budak ve Genel Sekreter İnaltekin, sendikal çalışmalar üzerine istişarelerde bulundular.