Kayseri Teşkilatı Ziyaret Edildi

24.07.2018 11:41

Kayseri Teşkilatı Ziyaret Edildi

Çalışmalarına Kayseri Şube Başkanı Koray Koca, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Taş, Ahmet Çelik, Mustafa Yetük ve işyeri temsilcileri ile yaptıkları toplantılar ile başlayan Birlik Haber-Sen Heyeti, faaliyetler hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerde; PTT A.Ş. Başmüdürlüğünü ve Posta İşleme Merkezini ve Merkez Müdürlüğünü ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, personelle sohbet etti.  Çalışanlardan gelen soruları yanıtlayan Genel Başkan Budak, gelen talepleri de göz önünde bulundurduklarını ve gerekli yerlere ilettiklerinin altını çizdi. Ayrıca Sendika çalışmaları hakkında da bilgiler veren Budak, Birlik Haber-Sen’in projelerini anlattı.

Kayseri PTT A.Ş. Başmüdür Yardımcısı Erdal Yıldırım, PTT A.Ş. PİM Müdürü Sebahattin Akbulut ve PTT A.Ş. Merkez Müdürümüz Bilal Kılıf’ı da makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Heyeti, çalışanlardan gelen talepleri ilettiler ve görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretler sırasında Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesi’ni de ziyaret eden Heyet, Kayseri Memur-Sen Başkanı Aydın Kalkan ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek hasbihal etti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR