Karaman, Kırşehir ve Niğde Ziyaret Edildi

25.06.2020 09:58

Karaman, Kırşehir ve Niğde Ziyaret Edildi

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Evren Akpınar teşkilat çalışmaları kapsamında Karaman, Kırşehir ve Niğde'yi ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Konya Şube Başkanı Nedim Akan, Karaman, Kırşehir ve Niğde İl Başkanlarından çalışmalar hakkında bilgiler alan heyet, illerde teşkilat çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Genel Başkan Yardımcıları Burgaç ve Akpınar, İl Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karaman, Kırşehir ve Niğde’de PTT A.Ş.’ye bağlı merkez ve şube çalışanlarını ziyaret ederek, sıkıntı ve talepleri dinlediler. Yaşanan Pandemi sürecini hatırlatan heyet, ülke genelinde zor şartlar altında yoğun bir şekilde çalışan tüm PTT A.Ş. personeline saygılarını iletti. Ülkenin ve milletin hizmet beklediği bir anda PTT A.Ş. olarak yine üzerlerine düşen görevi layığıyla yerine getirdiklerinin altını çizen Burgaç ve Akpınar, yaşanan süreçte karşılaşılan sıkıntıların da zamanla üstesinden gelineceğinin vurgusunu yaptı.

Birlik Haber – Sen’ in çalışmalarını anlatan Burgaç ve Akpınar, Birlik Haber-Sen olarak yetkili oldukları kurumlardaki çalışanların her zaman yanında olduklarını belirterek, herkesin eşit ve iyi şartlara sahip olabilmesi için çalıştıklarını ifade etti. Toplu Sözleşme, KİK toplantıları ve KPDK toplantılarında çalışanların desteğiyle büyük kazanımlar elde ettiklerini ifade eden heyet, “Biz üretimlerin sendikasıyız, hizmete talibiz. Üye sayımızı artırarak daha büyük hizmetlere, kazanımlara hep birlikte koşacağız.” sözlerine yer verdi. Karaman, Kırşehir ve Niğde’de yaşanan eksiklikleri ve çalışanların sıkıntılarını PTT A.Ş. Genel Müdürlüğünde gerekli makamlara ileteceklerin söyleyen heyet, emektar personeller için durmadan yorulmadan çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi.