KAMUOYU VE SİZ ÇOK DEĞERLİ ÜYELERİMİZE DUYURU

13.04.2020 15:21

KAMUOYU VE SİZ ÇOK DEĞERLİ ÜYELERİMİZE DUYURU

Malum olduğu üzere kendisi 2019 yılında yapılan sendikamızın 6.  Olağan Genel Kurulunda  yapılan  seçimlerde hiç bir listede yer verilmemesinin verdiği kin , öfke ve husumetle  sendikamız  ve yöneticilerimize; kendisinin de yönetimde olduğu ve alınan tüm kararlarda imzası olmasına ve yapılan tüm  faaliyetlere  katılımının olduğu döneme ilişkin asılsız , gerçek dışı ve yakışıksız bir takım ifade ve beyanlarla  FACEBOOK yoluyla istifa ettiğini beyan etmektedir.

İstifa ettiğini duyurmadan önceki tarihlerde şahsın kendi Facebook hesabında yapmış olduğu gerçek dışı , haksız , iftira ve hakaret niteliğindeki paylaşımlar nedeniyle  sendikamız tarafından  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Türk Ceza Kanununun  125.maddesi ve  Türk Ceza Kanununun  267. maddesi ile bağlantılı diğer suçlardan cezalandırılmasına yönelik suç duyurusunda bulunulmuş olup 11.04.2020 tarihinde Facebook hesabında yapmış olduğu paylaşıma yönelik dava ve şikayet haklarımızda saklıdır.

İddia sahibinin de dahil olduğu yönetimimiz her yıl denetim kurulu tarafından denetlenmiş ve son olarak 6. Olağan Genel Kurulda da ibra edilmiş olup kendisini de zan altında bırakan bu akıl almaz iddia ve gerçek dışı beyanların takdirini  tüm kamuoyu ve çok değerli üyelerimize bırakıyoruz.

Ayrıca şunun da bilinmesini isteriz ki 2019 yılı Ağustos ayında gerçekleştirilen Genel Kurulumuzdan sonra sendikamızda  geçmişten bugüne kadar geçen süre zarfında eşi ve benzeri görülmemiş bir birlik ve beraberlik ortamı oluşmuştur.

Dört yıl boyunca gösterdiği başarısı tüm teşkilatlarımızca bilinen şahıs ve aynı zihniyete sahip diğer kişi ver kurumlarca yapılan saldırılar 28 yıllık köklü bir çınar olan sendikamıza zarar vermesi de mümkün değildir.    

Son söz olarak Birlik Haber-Sen hiç kimsenin  şahsi menfaatleri doğrultusunda bugüne kadar yol almadığı gibi bugünden sonra da  almayacaktır. Bu yönde hareket eden her kim yada kimler olursa da hukuk yoluyla kendilerine cevap verilecektir.

Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.   

                                                                                                                                                                                                                                                                                       Birlik Haber-Sen Genel Merkezi