İNALTEKİN VE KARAGÖZ, GİRESUN, ORDU VE SAMSUN TEŞKİLATLARIMIZI ZİYARET ETTİLER

09.04.2016 13:47

İNALTEKİN VE KARAGÖZ, GİRESUN, ORDU VE SAMSUN TEŞKİLATLARIMIZI ZİYARET ETTİLER

İlk olarak Giresun’a giden İnaltekin ve Karagöz, burada İl Başkanımız Atilla Annakkaya ve yönetimiyle biraraya gelerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra PTT A.Ş Başmüdürlük ile Merkez Müdürlüğü çalışanlarımızla bir araya gelen İnaltekin ve Karagöz, yaşanılan sıkıntıları ve talepleri ele aldılar.

Giresun’daki çalışmalarının ardından Ordu’ya geçen Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Karagöz, İl Başkanımız Ali Türkmen ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen İnaltekin ve Karagöz, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Son olarak Samsun’a geçen Genel Başkan Vekilimiz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız Mustafa Toprak ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İnaltekin ve Karagöz, daha sonra İl Başkanımız Mustafa Toprak ile beraber Samsun PTT A.Ş. Başmüdürü Adnan Sert’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Samsun merkezdeki çalışmalarının ardından İnaltekin ve Karagöz, Samsun’un ilçelerine giderek hizmet kolumuzdaki kamu görevlileriyle bir araya geldiler. İnaltekin ve Karagöz, çalışanlara Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in, varlık amaçlarını, yürüttükleri sendikal ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR