İnaltekin ve Akpınar Bolu, Düzce ve Sakarya’yı Ziyaret Etti

17.03.2021 11:24

İnaltekin ve Akpınar Bolu, Düzce ve Sakarya’yı Ziyaret Etti

Teşkilat çalışmalarına devam eden Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar Bolu, Düzce ve Sakarya teşkilat üyeleri ile buluştular. Bolu İl Başkanı Alper Er, Düzce İl Başkanı Selim Köseer, Sakarya İl Başkanı Arif Alparslan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Ziyaretleri sırasında Bolu PTT Başmüdürlüğü ve ihtisas birimleri, PTT Merkez Müdürlüğü, Köroğlu Dağıtım Merkezi, Düzce PTT Başmüdürlüğü ve ihtisas birimleri, PTT Merkez Müdürlüğü, Sancaklar Merkez Müdürlüğü, dağıtım servisleri, Sakarya PTT Başmüdürlüğü ve ihtisas birimleri ve Sakarya PDM Müdürlüğünü ziyaret eden heyet, çalışanlarla bir araya geldiler. Hizmet kolu çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını dinleyen Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, gelen talepleri ve istekleri dinlediler.

Ayrıca ziyaretler sırasında Bolu PTT Başmüdürü, Şahin Abak, Düzce PTT Başmüdürü Murat Kanoğlu ve Sakarya PTT Başmüdürü Yardımcısı Mehmet Nuri Kırşan’ı makamlarında ziyaret eden Gürbüz İnaltekin ve Evren Akpınar çalışanların sorunlarını aktardılar. Çalışma politikaları ve kamu görevlilerinin güncel sorunlarının değerlendirildiği görüşmede birçok konu üzerine istişarelerde bulunuldu.