İnaltekin, İstanbul ve Yalova’yı Ziyaret Etti

29.06.2020 13:31

İnaltekin, İstanbul ve Yalova’yı Ziyaret Etti

Hizmet Kolundaki kamu görevlilerinin sıkıntı ve taleplerini yerinde incelemek için teşkilat ziyaretlerinde bulunan Birlik Haber – Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, ilk olarak Birlik Haber-Sen İstanbul Anadolu Yakası Şubesini ziyaret ederek, Şube Başkanı Halil İbrahim Derim ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerinden sendikal çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ayrıca PTT A.Ş.’ ye bağlı merkez ve şube çalışanlarını ziyaret ederek, sıkıntı ve talepleri dinledi.

Ziyaretlerde Birlik Haber – Sen’ in çalışmalarını anlatan İnaltekin, Birlik Haber-Sen olarak yetkili oldukları kurumlardaki çalışanların her zaman yanında olduklarını belirterek, herkesin eşit ve iyi şartlara sahip olabilmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaretlerinde İstanbul Avrupa Yakasında bulunan 2 ve 15 Nolu Şubeleri ziyaret eden Gürbüz İnaltekin, 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Üce, 15 Nolu Şube Başkanı Ercan Gökalp ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Çalışmalar hakkında bilgiler alan İnaltekin, Avrupa Yakasında bulunan işyerlerini de ziyaret ederek personelden talepleri dinledi.

İstanbul Ziyaretlerinin ardından Yalova’ya geçen Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum ve Yalova İl Başkanı Ahmet Esen ile birlikte Yalova Başmüdürü Selçuk Tokay’ı ziyaret ederek çalışmalarını tamamladı.