İnaltekin, Bursa’da Temsilciler Toplantısına Katıldı

10.08.2018 16:27

İnaltekin, Bursa’da Temsilciler Toplantısına Katıldı

Bursa Şube ve yönetiminin düzenlediği toplantıya Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, PTT iş yeri temsilcileri ve aileleri katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Bursa’nın kadim medeniyetimize beşiklik yaptığını, Osmanlı Devletine Payı Taht olduğunu söyledi. Genel Başkan Vekili İnaltekin, Ulu Caminin gölgesinde, Osman Gazinin ve Orhan Gazinin manevi huzurunda iş yeri temsilcileriyle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bursa Şubemizin ilerleyen günlerde 3. Olağan Kongresine hazırlandığını hatırlatan İnaltekin, seçim döneminde ve yapılacak çalışmalarda Şube Yönetimine ve tüm işyeri temsilcilerine hayırlar getirmesini diledi.

Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur konuşmasında Şubenin 3. Olağan Kongrede aday olduklarını belirtti ve şunları ifade etti: “Birlik beraberliğimizin daha üst seviyeye çıkarılması, bireysel değil toplumsal çıkarların ön planda tutulduğu, himaye altında ve temennacı değil kararlı duruşun olduğu, diyaloğun öncelendiği ancak diğer sendikal argümanlarında göz ardı edilmeyeceği daha etkin bir sendikal mücadelede yapılması için yenilenen kadromuz ile 3.Olağan Kongremizde yeniden şube yönetimine adayız.” Yeni Yönetim Kurulu Aday Kadrosunu tanıtan Sabri Uğur; Ufuk Aydın, Yasin Can, Özcan İlhan, Özgür Çetin, Muammer Karaman ve Ebubekir Susam'dan oluşan kadrosunu katılımcılara tanıttı.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR