Gürbüz İnaltekin ve Evren Akpınar Bursa’yı Ziyaret Etti

18.03.2021 19:18

Gürbüz İnaltekin ve Evren Akpınar Bursa’yı Ziyaret Etti

Teşkilat çalışmalarına devam eden Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar Bursa’da kamu çalışanlarını ziyaret ettiler ve temsilciler toplantısına katıldılar. Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan İnaltekin ve Akpınar, Bursa’da kamu çalışanlarının yaşadıkları sorunları değerlendirdiler ve yürütülen çalışmalar konusunda bilgilendirmelerde bulundular.

Çalışmalar sırasında Bursa PTT Başmüdürlüğü, ihtisas birimleri, Orhangazi, Gemlik, Bölge Adliye, Gençosman, Millet, Gürsu, Kestel, İnegöl, Posta İşleme Merkezi, Posta Dağıtım Merkezi, Özlüce, Yıldırım PDM, Ulucami Merkez Müdürlüklerini ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, kamu görevlileriyle bir araya geldiler. Hizmet kolu çalışanlarına Birlik Haber-Sen’den ve kazanımlarından bahseden Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışanlardan gelen talep ve beklentileri dilediler.

Bursa PTT Başmüdürü Hüseyin Salman’ı makamlarında ziyaret eden Gürbüz İnaltekin ve Evren Akpınar, PTT A.Ş. çalışanların taleplerini aktardılar. Çalışma politikaları ve kamu görevlilerinin güncel sorunlarının değerlendirildiği görüşmede birçok konu üzerine istişarelerde bulunuldu.

Gün sonunda gerçekleştirilen Bursa Temsilciler Toplantısı ile program tamamlandı. Bursa’da işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Genel Sekreter İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Akpınar, faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Son zamanda elde edilen kazanımlar ve davalar üzerine istişarelerde bulunan heyet, Birlik Haber-Sen olarak hak mücadelesinin durmaksızın devam edeceğinin altını çizdi.