GENEL YETKİLİ SENDİKA BİRLİK HABER-SEN’DEN BİR KAZANIM DAHA!

27.07.2018 17:41

GENEL YETKİLİ SENDİKA BİRLİK HABER-SEN’DEN BİR KAZANIM DAHA!

PTT. A.Ş. bünyesindeki tüm şube be işyerlerinde bundan sonra memur normlarının en az ikiye çıkarılmasına ilişkin karar İnsan Kaynakları Bilgi Sistemine işlenmiştir. Birlik Haber-Sen olarak kazanımın tüm PTT A.Ş. çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak siz hizmet kolu çalışanlarımıza ait iş ortamlarının iyileştirilmesi, sorunların giderilmesi ve kazanımların artmasına yönelik mücadelemiz artarak devam edecektir.

PTT A.Ş Şube Memur Normlarının ikiye çıkarılmasına ilişkin talepte bulunduğumuz 2015. Yılı 2. Dönem ve 2016 yılı 1. dönem KİK Gündem Maddeleri;

KURUM İDARİ KURULU 2015 EKİM AYI (27/10/2015) TOPLANTI RAPORU

29- PTT ŞUBELERİNDE TEK PERSONEL ÇALIŞTIRILMASI

PTT şubelerinde tek personel görevlendirilmesine son verilmesi, tek personel çalıştırılması zorunlu olan yerlerde ise bayan personelin görevlendirilmemesi,

PTT A.Ş Genel Müdürlüğünce Verilen Cevap:

29) PTT ŞUBELERİNDE TEK PERSONEL ÇALIŞTIRILMASI,

PTT şubelerinde tek personel görevlendirilmesine son verilmesi, tek personel çalıştırılması zorunlu olan yerlerde ise bayan personelin görevlendirilmemesi hususu yapılacak çalışmalarda değerlendirilecektir.

2016 YILI 1. DÖNEM PTT A.Ş KURUM İDARİ KURULU TOPLANTI GÜNDEM RAPORU

MADDE 2- PERSONEL EKSİKLİĞİNİN GİDERİLMESİ

b-) Hizmet çeşitliliğinin artması nedeni ile Merkez Müdürlükleri ve şubelerde mevcut memur normların tekrar gözden geçirilmesi özellikle şubelerde tek memur çalıştırılmasından vazgeçilmesi gerekmektedir.

PTT A.Ş Genel Müdürlüğünce Verilen Cevap:

Merkez Müdürlükleri ve şubelerde mevcut memur normların tekrar gözden geçirilmesi ile özellikle şubelerde tek memur çalıştırılmasından vazgeçilmesi talebi ile ilgili olarak, 2016 yılı norm çalışması ve Performans Değerlendirme Yönetim Sistemi hükümleri çerçevesinde değerlendirme yapılmaktadır.