GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, RTÜK ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

01.10.2015 20:55

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, RTÜK ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Boskurt ve Birlik Haber-Sen RTÜK Temsilcisi Muhammet Fatih Turgut, RTÜK çalışanlarıyla bir araya gelerek sıkıntılarını dinlediler.

RTÜK çalışanları, Genel Başkan Budak ve beraberindeki heyete, çalışma şartlarını ve yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, çözümü konusunda kendilerine yardım edilmesini talep ettiler.

Genel Başkan Budak ise çalışanların sıkıntılarını dinleyerek, sıkıntıların ve aksaklıkların giderilmesi konusunda RTÜK Başkanı Arif Fırtına ile görüşeceğini belirtti.

BUDAK RTÜK ÇALIŞANLARININ SIKINTILARINI, RTÜK BAŞKANI FIRTINA İLE GÖRÜŞTÜ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Başkan Ömer Budak ve beraberindeki heyet, çalışanların sıkıntılarını dinledikten sonra RTÜK Başkanı Arif Fırtına’yı ziyaret ederek çalışanların sıkıntılarını iletildi.

Birlik Haber-Sen olarak, Basın Yayın ve İletişim Hizmet kolunda genel yetkili sendika olduklarını belirten Genel Başkanı Budak, RTÜK çalışanlarının kendilerine sıkıntılarını ilettiklerini ifade ederek, RTÜK Başkanı Fırtına’ya çalışanların taleplerini ve çözüm önerilerini anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren RTÜK Başkanı Arif Fırtına ise Birlik Haber-Sen ile birlikte el ele vererek çalışanların bütün sıkıntılarının çözümü konusunda yapılması gerekenleri yapacaklarını belirtti.