Genel Başkanımız Budak, Kırıkkale ve Kırşehir Teşkilatlarımızı Ziyaret Etti

15.03.2018 12:17

Genel Başkanımız Budak, Kırıkkale ve Kırşehir Teşkilatlarımızı Ziyaret Etti

İlk olarak Kırıkkale teşkilatımızı ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Kırıkkale İl Başkanımız Ferhat Erdal ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kırıkkale’de hizmet kolumuzdaki PTT A.Ş. çalışanlarını iş yerlerinde ziyaret eden Budak, çalışanların sorun ve sıkıntılarını dinledi ve sendika faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hizmet kolu çalışanları, sendikamızın başarılarını takdirle takip ettiklerini ifade ettiler.

Ziyarette ayrıca Kırıkkale Başmüdürü Muammer Güney ve PTT Merkez Müdürü Mehmet Nur Arvaz ile makamlarında bir araya gelen Budak, çalışanlardan gelen sorun ve sıkıntıları iletti ve istişarelerde bulundu.

Kırıkkale’nin ardından Kırşehir’e geçen Genel Başkanımız Budak, Kırşehir İl Başkanımız İsmail Altınışık ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle toplantı yaparak genel durum ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kırşehir’de de hizmet kolumuzda yer alan PTT A.Ş. çalışanlarını ve üyelerimizi ziyaret eden Budak, yaşanılan sorun ve sıkıntıları dinledi. Çalışanlara sendikamızın faaliyetlerinden ve projelerinden bahseden Budak, gerçekleştirilen kazanımlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden PTT A.Ş. çalışanları Genel Başkanımız Ömer Budak ve ekibine başarılar diledi.

Kırşehir Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu ve Kırşehir PTT Merkez Müdürü Şener Solmaz’ı da makamlarında ziyaret eden Genel Başkanımız Budak, sendikamız hakkında bilgiler vermenin yanı sıra; çalışanlardan gelen sorunları anlattı.

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan Kırşehir Başmüdürü Gümüşoğlu ve PTT A.Ş. Merkez Müdürü Solmaz Genel Başkanımız Budak’a ve ekibine iyi niyet temennisinde bulundular.