Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Şişman, Tekirdağ’da Bir Takım Ziyaretlerde Bulundu

04.03.2021 10:06

Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Şişman, Tekirdağ’da Bir Takım Ziyaretlerde Bulundu

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Şişman, İstanbul 15 Nolu Şube Başkanı Ercan Gökal Tekirdağ’da çalışmalar yaptılar. Tekirdağ İl Başkanı Ayhan Açar ve Yönetim Kurulu ile görüşmeler yapan heyet çalışmalar hakkında bilgiler aldırlar.

Ziyaretleri sırasında Tekirdağ Başmüdürlüğü, ihtisas birimleri ve merkezleri ziyaret eden heyet, hizmet kolu çalışanları ile bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Birlik Haber-Sen olarak hayata geçirdikleri kazanımlardan bahseden Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Şişman, çalışanlardan gelen talepleri dinledi ve kendilerine hediyeler takdim etti.

Ziyaretleri sırasında Tekirdağ PTT Başmüdürü Eren Aslan ve Başmüdür Yardımcısı Mustafa Nalbant’ı makamında ziyaret eden heyet, kamu çalışanlarının beklenti ve talepleri üzerine istişarelerde bulundular.

Ayrıca Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ı da ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, ülkenin güncel sorunları üzerine aktarımlarda bulundular. Birlik Haber-Sen olarak çalışmalarından ve projelerinde bahseden Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Şişman, hizmet kolu çalışanları başta olmak üzere kamu çalışanlarının beklentilerini aktardılar.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR