Genel Başkan Budak, Ankara’da PTT A.Ş. Çalışanlarıyla Buluştu

11.06.2020 11:18

Genel Başkan Budak, Ankara’da PTT A.Ş. Çalışanlarıyla Buluştu

Genel Başkan Budak, Ankara 4 Nolu Şube Başkanı Ali Yaz’ ı ve Şube Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, sendikal çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Şube Yönetimiyle istişarelerde bulunan Budak, Şube Başkanı Ali Yaz ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Altındağ ve Babaharman Dağıtım Merkezlerini ziyaret ettiler. Ziyaretler sırasında Genel Başkan Budak ve beraberindeki heyet çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Birlik Haber-Sen olarak yürüttükleri çalışmaları anlatan Genel Başkan Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in Genel Yetkili sendika olduğunu anımsatarak, Toplu Sözleşmede, Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantılarında Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda elde ettikleri kazanımlar hakkında bilgi verdi. Budak, bazı sendikaların hayallerini bile kuramayacağı kazanımların altına Birlik Haber-Sen olarak imza attıklarını ifade ederek, Birlik Haber-Sen olarak, birilerinin aksine laf değil, çalışanların özlük, ekonomik ve sosyal haklarını genişlettiklerini söyledi.

Genel Başkan Ömer Budak, PTT A.Ş.’ de eşit şartlarda çalışan bütün herkesin eşit ücreti alması için sendika olarak mücadele verdiklerinin altını çizdi. Ziyaret ettiği birimlerde çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, not alan Genel Başkan Budak, aldıkları notları rapor halinde yetkili mercilere ulaştıracağını söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR