Gaziantep Teşkilatı Piknikte Buluştu

17.09.2018 14:02

Gaziantep Teşkilatı Piknikte Buluştu

Birlik Haber-Sen Gaziantep İl Başkanı İbrahim Halil Yorulmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği spor etkinlikleri ve piknik programına; Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Gaziantep PTT A.Ş. çalışanları ve aileleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşan Genel Başkan Ömer Budak, davetlilere Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak Toplu Sözleşmede, Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantılarında elde edilen kazanımlar hakkında bilgiler verdi. Birlik Haber-Sen’in çalışmalarına ve yürüttüğü projelere de değinen Genel Başkan Budak, hizmet kolu çalışanlarının hiç bir alanda mağduriyet yaşamamaları için gereken çabayı gösterdiklerini ifade etti.

Programa katılan Birlik Haber-Sen üyelerinin ve PTT A.Ş. çalışanlarının sorularını yanıtlayan Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, gelen talepleri de dinleme imkanı buldular. Yakın dönemde açıklanan Kurum İdari Kurulu toplantısının maddelerini değerlendiren Birlik Haber-Sen heyeti, toplantıda tartışılan maddelerin ilerleyen günlerde sonuçlanacağının müjdesini verdiler.

Programın açılış konuşmasını yapan Birlik Haber-Sen Gaziantep İl Başkanı İbrahim Halil Yorulmaz, davete katıldıkları için misafirine teşekkür etti. Gaziantep İl Temsilciliği olarak illerinde görev yapan hizmet kolu çalışanları için azimle çalıştıklarını dile getiren Yorulmaz, farklı aktivitelerle üyelerle bir araya getirmekten mutlu olduklarını belirtti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR