Diyarbakır Birlik Haber Sen'i Bağrına Bastı

23.12.2016 12:11

Diyarbakır Birlik Haber Sen'i Bağrına Bastı

Teşkilat çalışmaları kapsamında Diyarbakır’ı teşkilatımızı ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak’ı, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç’ı ve Muzaffer Boskurt’ u, hizmet kolumuzda bulunan kamu görevlileri adeta bağırlarına bastılar.

Başkanlarımızı sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Diyarbakır İl Başkanımız Sezgin Umutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkanlarımızla birlikte, hizmet kolumuzdaki çalışanların, sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet ilk olarak Diyarbakır PTT A.Ş. Başmüdürü Abdulkadir Bekir’i, Başmüdür Yardımcısı Mevlüt Demirkan’ı ve Başmüdürlük çalışanlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Diyarbakır Posta İşleme Merkezini, Kayapınar ve Suriçi Merkez Müdürlüklerini de ziyaret eden Başkanlarımız, buradaki ziyaretlerinin ardından TRT Diyarbakır Müdürlüğünü ziyaret ederek, TRT Diyarbakır Temsilcimiz Hamza Çelik ve yönetim kurulundan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. TRT Diyarbakır çalışanlarıyla da bir araya  gelen Başkanlarımız, çalışanların talep ve sıkıntıları dinleyerek, gerekli kişilere iletilmek için not aldılar.