Destek Hizmetleri ve Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

20.01.2021 15:43

Destek Hizmetleri ve Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

PTT A.Ş. Destek Hizmetleri ve Ulaşım Daire Başkanı Fatih Tezcan, Daire Başkan Yardımcıları Seyfettin Durkan, Mustafa Solguntekin ve Murat Battal, Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Evren Akpınar ve Recep Dağtekin, Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman ile görüştüler. Gerçekleştirilen görüşmede PTT A.Ş.’de görev yapan kamu çalışanlarının yaşadığı birçok konu değerlendirildi.

Ziyaretleri sırasında Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden PTT A.Ş. Destek Hizmetleri ve Ulaşım Daire Başkanı Fatih Tezcan, Basın, yayın ve iletişim hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olarak önemli hizmetler verildiğinin de altını çizdi. Birlik Haber-Sen’in sendika olarak ülkemizin çalışma hayatında önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Tezcan, yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Yetkili Sendika olarak Birlik Haber-Sen’in PTT A.Ş. çalışanları adına yaptığı çalışmalardan bahseden Genel Başkan Ömer Budak, hizmet kolunda görev almakta olan her bir kamu çalışanı için çaba sarf edildiğinin altını çizdi. Görüşme sırasında hizmet kolu çalışanlarından gelen talepler, çalışanların beklentileri, büyükşehirlerde verilen bilet ücretleri, personelimizin faydalandığı yemek, su, servis ve kreş gibi hizmetler ve diğer ortak çalışma alanlarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, PTT A.Ş. Destek Hizmetleri ve Ulaşım Daire Başkanı Fatih Tezcan’a ve Daire Başkan Yardımcılarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR