Demokrasi Şölenimiz Başladı

28.09.2018 11:22

Demokrasi Şölenimiz Başladı

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Birlik Haber-Sen ailesi, bugün önemli bir döneme daha giriyor ve Şube seçimlerimizin ilk basamağı olan Delege seçimlerine gidiyor. Büyüyen ve giderek güçlenen Birlik Haber-Sen ailesi, önemli demokratik süreçlerden birine yine gururla başlıyor. Tüm Türkiye genelinde Eş Zamanlı olarak 28 Eylül 2018 tarihinde yani bugün Şube Delege seçimleri gerçekleştiriliyor. Ülkemizin dört bir yanından yapılacak seçimler ile seçilecek olan Delegelerimiz bu davaya gönül vermek adına demokrasi şölenimize dahil oluyor.

Birlik Haber-Sen ailesi olarak bizler; Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolundaki, kamu görevlilerinin ve ailelerinin, sosyal, özlük, ekonomik, kültürel haklarının muhafaza edilmesi, geliştirilmesi, olası mağduriyetlerin önlenmesi ve giderilmesi gibi konuları kendimize görev bildik, amaç edindik. Bu vesile ile tüm Türkiye’de yapılacak olan Delege seçimlerimizin başta Birlik Haber-Sen olmak üzere, tüm Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolundaki kamu görevlilerine hayırlar getirmesini diliyoruz.

Bugün gerçekleştirilecek olan Şube Delege Seçimlerinin ardından 03 Kasım 2018 tarihinde Sendikamızın geleceğini şekillendirecek Şube seçimleri ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılacaktır.

Bizler bilir ve inanırız ki dünya üzerinde Allah’a kulluktan daha büyük bir mekân, Allah’ın rızasını gözeterek insana hizmet etmekten daha büyük bir onur yoktur.