BYEGM Çalışanlarının Talepleri KİK Toplantısında Görüşüldü

30.10.2017 17:49

BYEGM Çalışanlarının Talepleri KİK Toplantısında Görüşüldü

Toplantı, 4688 sayılı “Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu”nun “Kurum İdari Kurulları” başlıklı 22. maddesi gereğince oluşturulan Kurum İdari Kurulu’nun (KİK) Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ile Basın- Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Basın- Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü yapılan toplantıya Sendikamız adına Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz ve Basın- Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Temsilciliğini Vekaleten Oğuzhan Süküt; Basın- Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü adına ise Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Okutan ve ilgili birimlerin Daire Başkanları katıldı.

Sendikamızın çalışmaları ve üyeleri için elde ettiği kazanımlar hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, Basın- Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü çalışanlarının Genel Yetkili Sendika olarak kendilerine ulaştırdıkları sıkıntı ve talepleri KİK raporu haline getirdiklerini ve çözüme kavuşturulmasını istediklerini söyledi.