BURGAÇ VE BOSKURT KIRIKKALE, ÇORUM VE SİVAS TEŞKİLATLARIMIZI ZİYARET ETTİ

09.04.2016 12:50

BURGAÇ VE BOSKURT KIRIKKALE, ÇORUM VE SİVAS TEŞKİLATLARIMIZI ZİYARET ETTİ

İlk olarak Kırıkkale'ye giden Burgaç ve Boskurt, burada İl Başkanımız Cemil Erdal ile biraraya gelerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra PTT A.Ş Başmüdüŕlük ile Merkez Müdürlüğü çalışanlarımızla bir araya gelen Burgaç ve Boskurt, yaşanılan sıkıntıları ve talepleri ele aldılar.

Kırıkkale’deki çalışmalarının ardından Çorum’a geçen Genel Başkan Yardımcılarımız Burgaç ve Boskurt, İl Başkanımız Recep Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Son olarak Sivas’a geçen Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, İl Başkanımız Musa Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl başkanlığında çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesiyle bir araya gelen Burgaç ve Boskurt, burada Birlik Haber-Sen’in sendikal ve bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Daha sonra Genel Başkan Yardımcılarımız ve İl Başkanımız Sivas PTT A.Ş. Başmüdürü Hükümdar Kavak’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Çalışmalarına PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya gelerek devam eden Genel Başkan Yardımcılarımız ve beraberindeki heyet, çalışanlara Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in, varlık amaçlarını, yürüttükleri sendikal ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR