Burgaç, PTT A.Ş. Hatay Başmüdürlüğünün İftarına Katıldı

29.06.2017 14:05

Burgaç, PTT A.Ş. Hatay Başmüdürlüğünün İftarına Katıldı

PTT A.Ş. Hatay Başmüdürlüğünün bir restoranda düzenlediği programa Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat, Pazarlama Dairesi Başkan Yardımcısı Hakan Yöndem ve Hatay Başmüdürü, Başmüdür Yardımcıları ve çok sayıda PTT A.Ş.’nin Hatay’daki çalışanı katıldı.

Programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, Hatay Başmüdürlüğünün iftar programlarını geleneksel hale getirdiğini belirterek, bu programın taktire şayan örnek bir davranış olduğunu söyledi.

Programa PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat’ ında katıldığını anımsatan Burgaç, PTT Genel Müdürlüğününde bu tür konularda çok hassas olduğunu, bu programların çalışanlar arasında iş barışının artırdığını söyledi. Birlik Haber-Sen olarak her zaman çalışanların huzurundan yana olduklarını ifade eden Burgaç, Genel Müdürlüğümüzle el ele vererek çalışanlarımızın, çalışma huzurlarının ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR