Budak ve Boskurt Etimesgut Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğünü Ziyaret Ettiler

22.05.2017 17:06

Budak ve Boskurt Etimesgut Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğünü Ziyaret Ettiler

Sendikal çalışmalarını ve ziyaretlerini aralıksız devam ettiren Başkanlarımız, hizmet kolumuzdaki çalışanların sıkıntı ve taleplerini yerinde inceleyerek, çözüm üretiyorlar. Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, PTT A.Ş. Etimesgut Posta Dağıtım Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek, İşyeri Temsilcimiz Hakan Doğan’dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

İşyeri Temsilcimiz Hakan Doğan ve sendikamızın üyeleri tarafından kapıda karşılanan Başkanlarımız, ilk olarak işyeri temsilciliğimizi ziyaret ettiler. İşyeri temsilcimiz Hakan Doğan’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, birimleri gezerek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

PTT A.Ş. Etimesgut Posta Dağıtım Merkezi Müdürü Sayın Yüksel Uçak’ı da ziyaret eden Genel Başkanımız Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Boskurt, Uçak ile çalışanlar ve işler hakkında istişarelerde bulundular.

Hizmet kolundaki çalışanların sıkıntı ve taleplerini yerinde incelediklerini belirten Genel Başkanımız Ömer Budak, Birlik Haber-Sen olarak her zaman sahada olduklarını ve Ağustos ayında yapılacak olan toplu sözleşmeye üyelerinin önerilerini taşıyarak, yeni kazanımlar elde edeceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Posta Dağıtım Merkezi Müdürü Sayın Yüksel Uçak, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ın ve Genel Başkan Yardımcılarının, çalışanlar için gecelerini gündüze katarak öz veriyle çalıştıklarını belirterek, Birlik Haber-Sen’in daha iyi kazanımlar üreteceğine inancının tam olduğunu söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR