Budak ve Boskurt, Diyarbakır Şubesi’nin İftar Programına Katıldı

11.06.2018 11:43

Budak ve Boskurt, Diyarbakır Şubesi’nin İftar Programına Katıldı

Gerçekleştirilen İftar programına Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra; Diyarbakır Başmüdürü Mevlüt Demirkıran, Hakkari Başmüdürü Fesih Çelik, Mardin Başmüdürü Abdülkadir Karaboğa, Muş Başmüdürü Fahri Ocak, TRT Bölge Müdürü Hamit Yaz, Diyarbakır Şube Başkanı Sezgin Umutlu, Birlik Haber-Sen Batman İl Başkanı Kadri Sevinç, Siirt İl Başkanı Hasan Tepe, Mardin İl Başkanı Sibel Karaboğa, Adıyaman İl Yönetim Kurulu, Memur-Sen’e bağlı sendikaların İl Başkanları, PTT A.Ş. Müdürleri, iş yeri temsilcileri ve çok sayıda üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.

Programda açılış konuşması yapan Birlik Haber-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Sezgin Umutlu, tüm misafirlere katılımları için teşekkür etti. Diyarbakır’ın şube olarak çalışmalarından bahseden Umutlu; “İçinde bulunduğumuz 2018 yılına kadar Diyarbakır’da başarılamayan ve imkansız gibi görülen yetki alma döneminin sonunda şükürler olsun ki yetkiyi almış bulunmaktayız. Bu süreçte ilimizin şube olmasını sağlayarak yetkiyi almamızda bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Ömer Budak başta olmak üzere tüm Genel Merkez Yönetimine, Diyarbakır Şube Yönetiminde bulunan arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Umutlu, konuşmasının sonunda misafirlerin yaklaşan bayramını kutladı.

Açılış konuşmasının ardından misafirlere hitap eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, misafirlerin Ramazan ayını kutladı ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak İslam coğrafyasında yaşanan olayları üzülerek takip ettiklerini ifade eden Budak, bu zamana kadar mazlumların ezilmelerine sessiz kalmadıklarını ve kalmayacaklarını vurguladı. Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Örgütü olarak gerek ülkemizde gerekse dünyada barış ve kardeşlik adına çalışmalarının süreceğinin teminatını veren Budak, Türkiye’nin yükselen gücünün Müslüman coğrafyalarda umut ışığı olduğunu ifade etti.

PTT A.Ş. ve TRT’de yapılan çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Genel Başkan, amaçlarını şu sözlerle ifade etti: “Bizim amacımız kamu personelinin daha huzurlu, mutlu ve refah şartlarda çalışmasıdır. Yaptığımız ve yapacağımız daha çok çalışma var. Bizler biliyoruz ki kamu çalışanlarının huzuru ve mutluluğu, ülkemizin başarısına paraleldir. Mutlu çalışan güçlü Türkiye demektir.”

Seçim maratonu hakkında değerlendirmelerde bulunan ve düşüncelerini aktaran Budak, “.Ülke olarak durmaksızın imza atılan çalışmalara şahit olmaktayız. Ülkemizde uzun zamandır devam eden düzenli bir istikrara sahip, bu istikrar ve huzur ortamının bozulmaması için önümüzde 24 Haziran gibi önemli bir seçim süreci var. Bu seçim sürecinde de biz Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olarak istikrarın devam etmesi adına hareket edeceğiz. Ben buradan ülkemizde yapılacak olan seçimlerin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımızı hatırlatan Genel Başkan, tüm başta Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen camiası olmak üzere herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladı. 

İftar yemeğinin ardından misafirlerle tek tek ilgilenen Genel Başkan Budak, katılımcılarla sohbet ederek sorularını yanıtladı ve Birlik Haber-Sen’in projelerinden bahsetti.