Birlik Haber-Sen’den TRT Genel Müdürü Eren’ e Hayırlı Olsun Ziyareti

08.11.2017 18:18

Birlik Haber-Sen’den TRT Genel Müdürü Eren’ e Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz ve Cüneyt Özban TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Sendikamızın çalışmalarını anlatan Genel Başkanımız Ömer Budak, PTT, TRT, RTÜK, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun kendi hizmet kollarında olduğunu belirterek, Birlik Haber-Sen’in Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olduğunu söyledi. Budak, “Birlik Haber-Sen olarak TRT’de çalışan üyelerimizin sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz. TRT büyük bir kurum. İçerisinde de birden çok kanalı barındırıyor. Bu kanallarda çalışanlar arasında sendikamızın temsilcileri bulunuyor. Temsilcilerimiz aracılığıyla sendika olarak kurum personeliyle iç içeyiz. Onların sevinçli günlerinde, üzüntülü günlerinde elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi.

TRT’de yaşanan sıkıntılara değinen Birlik Haber-Sen Genel Başkanımız Ömer Budak, Eren’e sendika olarak sorunların çözülmesi konusunda üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını söyleyerek, Eren’ den de kendileriyle uyum içinde çalışacağından emin olduklarını belirttiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür İbrahim Eren, ise Birlik Haber-Sen yönetimi ile uyum içinde çalışacaklarını düşündüğünü belirterek bundan sonraki süreçte de Birlik Haber-Sen ile el ele verip çalışanların isteklerini karşılanması noktasında birlikte hareket edeceklerini söyledi.

TRT’ nin yeni Türkiye vizyonunda 2023 hedeflerini tutturacaklarını vurgulayan Eren, TRT’nin dünyadaki önde gelen kanallardan olması için çalışmalarını sürdürdüklerini, Türkçenin dışında da çeşitli dillerde yayın yaptıklarını belirterek şuan ki dil sayısını artıracaklarını söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR