Birlik Haber-Sen’den TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun’a Teşekkür Ziyareti

24.06.2020 13:09

Birlik Haber-Sen’den TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun’a Teşekkür Ziyareti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun’u ziyaret ederek Toplu Sözleşme kazanımlarından olan ve tüm TRT personelini ilgilen giyim yardımının sonuçlanması ile ilgili teşekkür ziyaretinde bulundu.

Uzun zamandır emek verilen ve TRT personeli içerisinde mağduriyetlere neden olan giyim yardımının sorun oluşturmayacak şekilde sonuca ulaşması herkesi sevindiren bir çalışma oldu. Genel Başkan Ömer Budak, Toplu Sözleşmenin ardından TRT personelinin sonuçlanmasını beklediği giyim yardımının kısa sürede ve olumlu bir şekilde sonuçlanmasının kendilerini tüm TRT çalışanlarını mutlu ettiğinin altını çizdi. TRT personeli adına teşekkürlerini ileten Budak, başta TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ve Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun olmak üzere tüm TRT yöneticilerine ve emeği geçen herkese TRT personeli adına teşekkür etti.

Görüşmede ayrıca TRT’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Görevde yükselme sınavları, yeni basın kartlarının verilmesi konusu ve çalışmalar üzerine bilgi alışverişinde bulunan heyet, konu hakkında görüş önerilerini aktardı.