Birlik Haber-Sen’den, Trabzon’a Ziyaret

07.04.2018 13:07

Birlik Haber-Sen’den, Trabzon’a Ziyaret

Trabzon PTT A.Ş. Başmüdürlük ve Merkez Müdürlüklerinin yanı sıra Dağıtım Merkezlerini ziyaret eden Başkanlarımız, çalışanlarla buluştular. Sendika çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, PTT A.Ş. çalışanlarının sorularını yanıtladı ve talepleri üzerine notlar aldı.

Ziyaretlerinde Trabzon PTT A.Ş. Başmüdürü Mustafa Beşli ve Merkez Müdürlerini de ziyaret eden Heyet, çalışanların taleplerini ilettiler. Sendikal çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in kamu çalışanları için önemini vurguladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Başmüdür ve Merkez Müdürleri, Birlik Haber-Sen çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiklerini belirttiler.

Teşkilat çalışmalarında Trabzon TRT İl Müdürlüğünü de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TRT personeli ile bir araya geldiler. Birlik Haber-Sen olarak TRT ile ilgili faaliyetlerini aktaran Genel Başkan Budak, toplu sözleşme başarılarından hayata geçmiş olan Ek 125 TL kazanımının hayırlı olmasını diledi. TRT personelinin de taleplerini dinlemeyi ihmal etmeyen Birlik Haber-Sen Heyeti, TRT için çalışmalarının durmaksızın devam edeceğinin sözünü verdiler.

TRT ziyaretleri sırasında Trabzon TRT İl Müdürü Sami Serdar Şişman’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan ve Yardımcıları, Trabzon ili ve TRT çalışanları hakkında fikir alışverişlerinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sami Serdar Şişman, Genel Başkan Budak ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan ziyaretlerin ardından Trabzon İl Başkanı Yavuz Güney, TRT Başkanı Zeki Solak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve temsilcilerle toplantılar yapan Birlik Haber-Sen Heyeti, önemli konularda istişarelerde bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR