Birlik Haber-Sen’den RTÜK Başkanı Şahin’e Ziyaret

18.03.2021 17:33

Birlik Haber-Sen’den RTÜK Başkanı Şahin’e Ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın ve Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin ve Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu’yu ziyaret ederek çalışma hayatı üzerine istişarelerde bulundular.

Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak çalışmalarından bahseden Genel Başkan Ali Yalçın, hak ve emek mücadelesinde önemli yollar kat ettiklerini ifade etti. Kamu görevlileri için yürütülen çalışmalarından bahseden Ali Yalçın, toplu sözleşme sürecine hazırlık sürecinin başladığını ifade etti.

Çalışanlardan gelen talep ve beklentileri aktaran Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, RTÜK çalışanları adına Üst Kurul Başkanı Ebubekir Şahin’e teşekkür etti. Kurul çalışanları adına Ebubekir Şahin ile önemli çalışmalar ortaya koyduklarını vurgulayan Budak, güven tazeleyerek yeniden seçimi kazanan Şahin’e başarılar diledi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’a teşekkür ettiler.

Toplantıda Birlik Haber-Sen RTÜK Temsilcisi Ferhat Bakır’da hazır bulundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR