BİRLİK HABER-SEN’DEN PTT A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDIMCISI GÜNEY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

04.09.2015 10:46

BİRLİK HABER-SEN’DEN PTT A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDIMCISI GÜNEY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Bekar, Muzaffer Boskurt ve Birlik Haber-Sen Ankara 17 No’lu Şube Başkanı Evren Akpınar, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ümit Güney’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Genel Başkan Budak, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ümit Güney’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi: “PTT A.Ş. hizmet kolu olarak Basın Yayın ve İletişim hizmet kolunda bulunuyor. Bizde Birlik Haber-Sen olarak bu hizmet kolunda 2012 yılından beri genel yetkili sendikayız. Genel yetkili sendika olarak hizmet kolumuzdaki kamu kurumlarında görev yapan kamu görevlilerinin sosyal, özlük ve ekonomik haklarının savunuculuğunu yapmaktayız. Şimdiye kadar iki toplu sözleşmede hizmet kolumuzdaki kamu görevlilerinin hakları için mücadele ettik. Bu sene yapılan son toplu sözleşme görüşmelerinde ise Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak tüm kamu görevlilerinin yüzünün gülmesini sağladık. Elde ettiğimiz kazanımlar kamu görevlilerinin 2016-2017 yıllarında rahat etmelerini sağlayacak. PTT’de de genel yetkili sendika olarak çalışanlarımızın haklarının ve çalışma ortamlarının iyileştirilmesi için sizinle istişare halinde olarak çalışmalarımızı yürütmekten mutluluk duyarız.”

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ümit Güney ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları ifade etti: “Bu güne kadar PTT yönetimi ve Birlik Haber-Sen, beraber çok önemli işlere imza atmışlar. Bende bundan sonra çalışanlarımızın mutlu olması ve kurumumuzun daha iyi düzeye gelebilmesi için sizlerle her konuda istişare edebileceğim kanaatindeyim. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada hep birlikte çalışanlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.”