Birlik Haber-Sen’den Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’a Ziyaret

06.11.2020 14:07

Birlik Haber-Sen’den Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’a Ziyaret

Konfederasyon Genel Başkanı Ali Yalçın’ın makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı iyi niyetler ve temennilerde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ali Yalçın, Birlik Haber-Sen’in çalışmalarının Memur-Sen içerisinde göz doldurduğunu ifade etti. Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ın, Toplu Sözleşme başta olmak üzere kısa zamanda hizmet kolu için büyük emek verdiğini ifade eden Yalçın, çalışmalarından ve başarılarından dolayı Ömer Budak’ı ve yönetimini tebrik etti.

Görüşme sırasında İzmir’de meydana gelen deprem ve etkilenen vatandaşların durumu görüşüldü. Yakın zamanda İzmir’i ziyaret eden Genel Başkan Budak edinimlerini Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile paylaştı.

Sıcak ve samimi karşılamasından dolayı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a teşekkür eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında Yalçın’a bilgi verdi. Budak, Birlik Haber-Sen olarak hizmet kolundaki kurumlarda karşılaştıkları zorluklar ve aksaklıklar hakkında Yalçın’a bilgi vererek görüş alışverişinde bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR