Birlik Haber-Sen’den İzmir Ziyareti

26.03.2021 09:32

Birlik Haber-Sen’den İzmir Ziyareti

Teşkilat çalışmalarına devam eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Erdem İzmir’de kamu çalışanlarını ziyaret ettiler ve temsilciler toplantısına katıldılar. İzmir Şube Başkanı Mehmet Zahter ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Genel Başkan Budak, İzmir’de kamu çalışanlarının yaşadıkları sorunları değerlendirdiler ve yürütülen çalışmalar konusunda bilgilendirmelerde bulundular.

Ziyaretler sırasında İzmir PTT Başmüdürü Adnan Sert’i makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, PTT A.Ş. çalışanların taleplerini aktardılar. Çalışma politikaları ve kamu görevlilerinin güncel sorunlarının değerlendirildiği görüşmede birçok konu üzerine istişarelerde bulunuldu.

Gün sonunda gerçekleştirilen İzmir Temsilciler Toplantısı ile program tamamlandı. İzmir’de işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Genel Başkan Budak, Genel Sekreter İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Erdem, faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Son zamanda elde edilen kazanımlar ve davalar üzerine istişarelerde bulunan heyet, Birlik Haber-Sen olarak hak mücadelesinin durmaksızın devam edeceğinin altını çizdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR