Birlik Haber-Sen’den Gümüşhane ve Bayburt Ziyareti

11.10.2019 18:30

Birlik Haber-Sen’den Gümüşhane ve Bayburt Ziyareti

Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Gümüşhane ve Bayburt teşkilatlarını ziyaret ederek; hizmet kolunda bulunan kamu görevlileriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve istişarelerde bulundular.

İlk olarak Bayburt teşkilatını ziyaret eden Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Bayburt İl Başkanı Kemal Çetin ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.Bayburt’ta hizmet kollarına bağlı iş yerlerini ziyaret ederek çalışanlarla görüş alışverişinde bulunan İnaltekin ve Burgaç, Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Mutabakatsızlıkla biten Toplu Sözleşme süreci hakkında açıklamalar yapan heyet, sürecin adaletsiz şekilde sonuçlandığını vurguladı.

Bayburt’taki çalışmalarını tamamlayan Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Gümüşhane’ye geçerek İl Başkanı Ali Kemal Uçan ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Gümüşhane’de Başmüdürlük ve merkezlerde bir takım ziyaretlerde bulunan heyet, çalışma hayatının güncel sorunlarından ve iyileştirilmesi yönündeki fikirlerinden bahsettiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR