Birlik Haber-Sen’den, Bursa ve İstanbul Ziyareti

09.05.2018 16:12

Birlik Haber-Sen’den, Bursa ve İstanbul Ziyareti

Programlarına Bursa ile başlayan Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalarına İstanbul Anadolu Yakası’nda devam etti. PTT A.Ş. Başmüdürlüklerini ve Merkezlerini gezen heyet, çalışanların sorularını yanıtladı ve taleplerini dinledi. Sendika çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Genel Başkan Vekili İnaltekin, PTT A.Ş.’nin eleman alımıyla ilgili merak edilenleri açıkladı.

Ziyaretlerinde; gezilen illerin Başmüdürlerini ve Müdürlerini makamlarında ziyaret eden heyet, çalışanlardan gelen talepleri iletti. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak kamu çalışanları için verilen mücadelenin önemini vurgulayan Genel Başkan İnaltekin, çalışmalarının durmaksızın devam edeceğini ifade etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdür ve Müdürler, Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dilediler.

Programlar sırasında Bursa İl Başkanı Sabri Uğur, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim, Yönetim Kurulu Üyeleri ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundular. Çalışmaların son gününde İstanbul’da göreve yeni atanan Müdürlerle bir araya gelen Birlik Haber-Sen Heyeti, Müdürlerle sohbet ettiler ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR