Birlik Haber-Sen Yönetimi Psikometri İnceleme Testi’ne Girecek Adaylara Başarılar Diledi

11.11.2018 17:01

Birlik Haber-Sen Yönetimi Psikometri İnceleme Testi’ne Girecek Adaylara Başarılar Diledi

PTT A.Ş.’nin personel ihtiyacının karşılanmasını teminen yapılan 2018/1 personel alımı yazılı sınav sonucunda Gişe ve Büro Görevlisi ve Postacı pozisyonlarına asil olarak yerleşen adayların Ankara Gazi Üniversitesi’nde düzenlenen Psikometri İnceleme Testi gerçekleştirildi.

11 Kasım Pazar günü yapılan Psikometrik inceleme testinin süresi 120 (yüz yirmi) dakika olup test saat 10:00’da başlayarak 12:00’de son buldu. Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt, sınavın düzenlendiği Gazi Üniversitesi Merkez Kampüsünü ziyaret ederek kurulan stantlarda sınava giren adaylarla bir araya geldiler, ikramlarda bulundular ve Birlik Haber-Sen’i anlattılar.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen adaylarla ve aileleriyle vakit geçiren Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, kurulan stantların önünde sınava girecek olan adaylara başarılar dilediler. Adaylara ve ailelerine Birlik Haber-Sen’in çalışmalarından ve hedeflerinden bahseden Yönetim Kurulu Üyeleri, sınavın başından sonuna dek statların başında çalışmalarını sürdürdüler.