Birlik Haber-Sen Teşkilat Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

20.11.2020 17:30

Birlik Haber-Sen Teşkilat Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Recep Dağtekin ve Selçuk Erdem, çalışmalarını İzmir ve Denizli’de sürdürdüler. Ziyaretleri sırasında İzmir ve Denizli çalışanlarıyla bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, sendikal çalışmalar üzerine aktarımlarda bulundular. İzmir’de Başmüdürlük, Menemen, Foça, Aliağa, Dikili, Bergama ve Kınık; Denizli’de ise Başmüdürlük, Çınar, Merkez Efendi, ve Bayramyeri şubelerini ziyaret eden heyet, çalışanlardan gelen soruları yanıtladılar.

Birlik Haber-Sen olarak yürüttükleri çalışmaları anlatan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Haber-Sen’in Genel Yetkili sendika olduğunu anımsatarak, Toplu Sözleşmede, Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantılarında Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolu adına durmaksızın mücadele ettiklerinin altını çizdiler. Heyet, bazı sendikaların hayallerini bile kuramayacağı kazanımların altına Birlik Haber-Sen olarak imza attıklarını ifade ederek, Birlik Haber-Sen olarak birilerinin aksine laf değil, çalışanların özlük, ekonomik ve sosyal haklarını genişlettiklerini söyledi.

Pandemi süreci başta olmak üzere yürütülen çalışmaları ve projeleri masaya yatıran Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Recep Dağtekin ve Selçuk Erdem, bundan sonra izlenecek yol haritasına ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Birlik Haber-Sen olarak hizmet kolu çalışanlarının haklarının geliştirilmesi adına aralıksız bir mücadelenin sürdüğünün altını çizen Birlik Haber-Sen heyeti, her koşula ve şarta rağmen çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Ayrıca Birlik Haber-Sen yönetimi olarak, PTT A.Ş.’nin ve bu çatı altında görev yapmakta olan her bir çalışanın başta Pandemi süreci olmak üzere takdire şayan bir çalışma sergilediklerini vurgulayarak herkese teşekkür ettiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR