BİRLİK HABER-SEN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA “HAYDİ BİSMİLLAH” DİYEREK BAŞLADI

05.10.2015 13:29

BİRLİK HABER-SEN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA “HAYDİ BİSMİLLAH” DİYEREK BAŞLADI

Birlik Haber-Sen’in 5. Olağan Genel Kurulundan sonra ilk teşkilat çalışmalarına Birlik Haber-Sen Ankara 4 No’lu Şube Yönetimini ziyaret ederek başlayan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Bekar,  şube yönetimiyle bir araya geldiler.

Genel Başkan ve beraberindekileri Birlik Haber-Sen Ankara 4 No’lu Şube Başkan Yardımcıları Olcay Büyükdere, İlhan Dikkaya, Durak Madak, Posta Dağıtıcıları Sosyal Yardımlaşma ve Kanuni Haklarını Koruma Derneği (POSTDER) Genel Başkanı Hüseyin Akkaya, Genel Başkan Yardımcıları Hasan Ecevit, Cengiz Çoşkun ve Posta Telgraf çalışanlarından üyemiz Fatih Uğur karşıladı.

Görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaretin ardından, Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları ve Ankara 4 No’lu Şube Başkan Yardımcıları Olcay Büyükdere, İlhan Dikkaya, Durak Madak ile birlikte, PTT Başmüdürlüğü, Yenimahalle, Keçiören Posta Dağıtım Merkezleri ve Ankara Posta İşleme Merkezi çalışanlarını ziyaret ederek, çalışanların sıkıntılarını dinlediler.

Budak, Ankara PTT Başmüdürü Çizikçi’yi Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Ankara PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi’yi makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Genel Başkan Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Bekar, Birlik Haber-Sen Ankara 4 No’lu Şube Başkan Yardımcıları Olcay Büyükdere, İlhan Dikkaya ve Durak Madak ile birlikte Ankara PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi’yi makamında ziyaret ederek çalışanların sıkıntı ve taleplerini ilettiler.

Birlik Haber-Sen olarak, Basın Yayın ve İletişim Hizmet kolunda genel yetkili sendika olduklarını belirten Genel Başkanı Budak, PTT’de çalışanlarının kendilerine sıkıntılarını ilettiklerini ifade ederek, Başmüdür İsmail Çizikçi’ye, çalışanların taleplerini ve çözüm önerilerini anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ankara PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi ise Birlik Haber-Sen ile birlikte el ele vererek çalışanların bütün sıkıntılarının çözümü konusunda yapılması gerekenleri yapacaklarını belirtti.