Birlik Haber-Sen Muş Temsilciliği İftarda Buluştu

11.06.2018 11:13

Birlik Haber-Sen Muş Temsilciliği İftarda Buluştu

Muş’ta gerçekleştirilen iftara Muzaffer Boskurt’un yanı sıra; Muş Ak Parti Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Ak Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Muş Başmüdürü Fahri Ocak, Hakkari Başmüdürü Fesih Çelik, Bingöl Başmüdürü Abdullah Taşdelen, Birlik Haber-Sen Muş İl Başkanı Nurullah Toktaş, Bingöl İl Başkanı Cengiz Köse, Memur-Sen’e bağlı sendikaların İl Temsilcileri, PTT A.Ş. Müdürleri, iş yeri temsilcileri ve çok sayıda üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.

Birlik Haber-Sen Muş teşkilatına konuşan Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Boskurt, Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olarak kamu görevlilerinin hakkını, emeğini ve ekmeğini korumak için çeyrek asırdır mücadele ettiklerini belirtti. Verdikleri mücadelede Birlik Haber-Sen olarak 17 Bin ve Memur-Sen olarak 1 Milyonu aşkın üye sayısıyla güçlerini bir kez daha ispatladıklarını ifade eden Boskurt, Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olmanın haklı gururunu yaşadıkları söyledi.

24 Haziran’da yapılacak olan seçim sürecinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni eden Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Boskurt, Memur-Sen olarak istikrarın devamından yana olacaklarını vurguladı. 16 Nisan’da kazanılan başarıyı 24 Haziran’da da sürdüreceklerini inancının tam olduklarını dile getiren Boskurt; Türkiye’nin FETÖ’ye, PKK’ya ve emperyalist güçlere teslim edilemeyecek kadar değerli olduğunu ve teslim etmeyeceklerini söyledi. Misafirlere katılımları için tek tek teşekkür eden Muzaffer Boskurt, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasının bayramını kutladı.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR