Birlik Haber-Sen, Kayaş PTT’nin Verdiği İftar Yemeğine Katıldı

13.06.2018 14:57

Birlik Haber-Sen, Kayaş PTT’nin Verdiği İftar Yemeğine Katıldı

Düzenlenen iftar programına Birlik Haber-sen Genel Başkanı Ömer Budak, Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Boskurt, Ankara PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya, Kayaş PTT Merkez Müdürü Salih Arı, Birlik Haber-Sen Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, işyeri temsilcileri ve PTT A.Ş. çalışanları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle ve dualarla başlayan programda konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Ramazan’ın güzelliğinden, bereketinden, hayrından bahsetti ve davetlilerin 11 ayın sultanı olan Ramazan ayını kutladı. Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen’in bu sene kuruluş yıllarından itibaren en büyük zaferinden birini kazandığını belirten Genel Başkan Budak, Birlik Haber-Sen olarak 17 bin üye ile yetkide 7’inci yılı ve Memur-Sen olarak 1 Milyon üye ile yetkide 10’uncu yılı kutlamanın gururunu yaşadıklarını vurguladı. Bu başarıyı kazanma yolunda çekilen sıkıntılardan ve yaşanılan zorluklardan bahseden Budak, başarılarının sadece kendileri ve genel merkez yönetimlerinin değil; tüm Türkiye’de canla başla çalışan Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen sevdalılarının başarısı olduğunu ifade etti. Tüm Memur-Sen teşkilatlarını ve üyelerini tebrik eden Budak, herkese daha çok yetki ve başarı dolu yıllar diledi.

Büyük merakla ve heyecanla beklenen 24 Haziran seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulunan ve düşüncelerini aktaran Budak, “Ülke olarak durmaksızın imza atılan çalışmalara şahit olmaktayız. Ülkemizde uzun zamandır devam eden düzenli bir istikrara sahip, bu istikrar ve huzur ortamının bozulmaması için önümüzde 24 Haziran gibi önemli bir seçim süreci var. Bu seçim sürecinde de biz Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olarak istikrarın devam etmesi adına hareket edeceğiz. Ben buradan ülkemizde yapılacak olan seçimlerin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımızı hatırlatan Genel Başkan, tüm PTT camiası başta olmak üzere herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Kayaş PTT Merkez Müdürü Salih Arı, gelenekselmiş hale gelen iftar programının bu yıl 5’incisini yaptıklarını söyledi. Büyük bir mutlulukla Ramazan ayını karşıladıklarını ve iftar programına hazırlandıklarını ifade eden Arı, gelen davetlilere teşekkür etti ve herkesin mübarek Ramazan ayını ve bayramını kutladı.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR