Birlik Haber-Sen Heyeti PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’i Ziyaret Etti

19.10.2018 18:21

Birlik Haber-Sen Heyeti PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’i Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Ahmet Karagöz, Muzaffer Boskurt ve Cüneyt Özban PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’i ziyaret etti.

Birlik Haber-Sen Heyeti olarak PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ile özel olarak yapılan görüşmede; İdari Hizmet Sözleşmeli Personellerin Temel Ücretlerinin Artırılması, İdari Hizmet Sözleşmeli Personellerin Mesai Ücretlerine Uygulanan Kesintilerin Kaldırılması, İdari Hizmet Sözleşmeli Personele Uygulanan Performans Sistemindeki Aksaklık ve Eksikliklerin Giderilmesi, 399’ lu Personellerin Unvan Yükselmelerindeki engellemelerin kaldırılması, 399’ lu Personellere Skala düzenlemesi yapılması, Mobil Araçların Kullanımı ile ilgili değerlendirmeler, El Terminallerinin bozulması ve kaybolması halinde Posta Dağıtıcılarından alınan zimmetin kaldırılması, Bazı Merkezlerde uygulanan esnek çalışma ( Saat 19:00’ a kadar uygulanan çalışma ) sisteminin uygulamadan kaldırılması, Personel alımlarının devamı ve Taşeronların kadroya geçirilmesi başta olmak üzere birçok başlık konuşuldu. Görüşmede masaya yatırılan konular üzerine açıklamalar bulunan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, konuşulan maddelerin PTT A.Ş. çalışanlarının önemli sorunlarından olduğunun altını çizdi ve çözümü yönünde üzerine düşeni yapacaklarını belirtti.

Gerçekleştirilen toplantıda, masaya yatırılan ve üzerine uzun süre görüş alışverişinde bulunulan temel başlıklar konusunda varılan anlaşma gereği yakın zamanda PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, ilgili Daire Başkanları ve Genel Müdür Yardımcılarının da katılımlarıyla; Birlik Haber-Sen ve PTT A.Ş.’nin ortak düzenleyeceği bir Çalıştay gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Çalıştay sonucunda çıkacak kararlara göre PTT A.Ş.’nin yeni personel politikalarının belirlenmesi için yakın takibimizin devam ettireceğimizin bilinmesini ister, tüm PTT A.Ş. çalışanlarına sağlık, sıhhat ve başarılar dileriz.

Ayrıca PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in işaret edilen konuların çözümü için gösterdiği hassasiyet, ilgi ve alakadan dolayı çalışanlar adına teşekkür ederiz.