Birlik Haber-Sen Heyeti Eskişehir’i Ziyaret Etti

26.03.2021 17:44

Birlik Haber-Sen Heyeti Eskişehir’i Ziyaret Etti

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Erdem teşkilat çalışmaları kapsamında Eskişehir’i ziyaret ederek üyeler ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler. Eskişehir Şube Yönetim Kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Genel Başkan Budak, Eskişehir’de kamu görevlilerinin yaşadıkları sorunları değerlendirdiler ve yürütülen çalışmalar konusunda bilgilendirmelerde bulundular.

Çalışmalar sırasında Eskişehir Dağıtım Müdürlüğü, Odunpazarı Merkez Müdürlüğü, İki Eylül Merkez Müdürlüğü ve Eskişehir PİM Müdürlüğünde ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Budak ve beraberindeki heyet, kamu çalışanlarının sorularını yanıtladılar. PTT A.Ş. çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını dinleyen Birlik Haber-Sen yönetimi, çalışanların talep ve beklentilerini aldılar.

Ziyaretler sırasında Eskişehir PTT Başmüdürü Hüseyin Zengin ve Başmüdür Yardımcısı Oğuz Bilgehan ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, PTT A.Ş. çalışanların taleplerini aktardılar. Sendikal çalışmalar ve ortak çalışma alanları üzerinde istişarelerde bulunulan görüşmede, PTT A.Ş. personelinin bir çok sorunu değerlendirildi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR