Birlik Haber-Sen Heyeti, Çanakkale’yi Ziyaret Etti

04.04.2018 13:05

Birlik Haber-Sen Heyeti, Çanakkale’yi Ziyaret Etti

Çanakkale İl Başkanımız ve aynı zamanda Çan Merkez Müdürü Alpaslan Ergün Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplantı yapan Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve istişarelerde bulundular.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Çanakkale il ve ilçelerinde PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret eden heyet, bir araya geldikleri çalışanlara Birlik Haber-Sen’in faaliyetlerinden bahsettiler. Çalışanlardan gelen soruları cevaplandıran Başkanlarımız, hizmet kolundaki tüm kamu çalışanlarının haklarını savunmak için çaba sarf ettiklerini vurguladılar.

Birlik Haber-Sen heyeti, teşkilat çalışmaları kapsamında Çanakkale Başmüdürü Yaşar Öztürk başta olmak üzere Merkez Müdürlerini de makamlarında ziyaret ettiler. PTT A.Ş. çalışanlarının talep ve sorunlarını ileten Başkanlarımız, Birlik Haber-Sen’in sendikal faaliyetlerinden ve toplu sözleşme sürecinde elde edilen kazanımlarından bahsettiler. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdür ve Merkez Müdürleri, Birlik Haber-Sen heyetine ve Genel Merkeze çalışmalarından başarılar dilediler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR