Birlik Haber-Sen Heyeti Çanakkale ve Edirne’yi Ziyaret Etti

10.10.2019 17:35

Birlik Haber-Sen Heyeti Çanakkale ve Edirne’yi Ziyaret Etti

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Birlik Haber-Sen heyeti, gittikleri bölgelerde görüşmelerine devam etti. Ziyaretlerine bugün Çanakkale’de devam eden Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Erdem, Recep Dağtekin ve Cengiz Şişman,  işyeri temsilcileri ve üyeler ile bir araya geldiler.

Çanakkale İl Başkanı Alpaslan Ergün Gür, Yönetim Kurulu Üyeleri ve kamu çalışanları ile görüşen Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Mutabakatsızlıkla biten 5. Toplu Sözleşme sürecine ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, çalışma hayatında yaşanan güncel sorunlardan ve çözüm önerilerimizden bahsetti.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Erdem, Recep Dağtekin ve Cengiz Şişman, Çanakkale ziyaretlerinin ardından Edirne’ye giderek çalışmalarına devam etti.

Edirne’de Başmüdürlük ve merkez çalışanlarını ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladılar. PTT A.Ş.’de son dönemde yapılan çalışmaları değerlendiren Birlik Haber-Sen Heyeti, ülkenin en köklü kurumlarından biri olan PTT A.Ş. ile personelin refahı için çalışmalarını durmaksızın sürdürdüklerini ifade ettiler.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplu sözleşme sürecine de değinen Genel Başkan Budak, haksız sonuca şerh düştüklerinin altını çizdi. Başmüdürlük ve Merkez Müdürlük ziyaretlerini gerçekleştiren heyet, kamu çalışanları ile görüşmelerini gün boyu sürdürdüler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR