Birlik Haber Sen “ Büyük İstanbul Buluşması “ Gerçekleştirildi

17.02.2020 18:28

Birlik Haber Sen “ Büyük İstanbul Buluşması “ Gerçekleştirildi

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Cumali Yüksek, Birlik Haber Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu, İstanbul Başmüdürü Sayın Selahattin Ekinci, PTT A.Ş. Finans Daire Başkanı Sayın Necati Yoldaş, Kocaeli Başmüdürü Sayın Adnan Sert, İstanbul Başmüdür Yardımcıları, İstanbul Bölge ve Merkez Müdürleri, İzmir, Bursa, Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik, Yalova, Sakarya, Tekirdağ İl –Şube Başkanlarımız, İstanbul Şube Başkanlarımız ve Yönetim kurulu üyeleri, POST-DER ve TAŞ-DER Genel Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İş Yeri temsilcilerimiz, Üyelerimiz ve çok sayıda İstanbul çalışanın katılımıyla Birlik Haber Sen “BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI” nı gerçekleştirdik.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Ömer BUDAK, Birlik Haber Sen’ in 28. Kuruluş yıl dönümünü tebrik edip PTT A.Ş. çalışanlarının geçmişten itibaren yaşadığı sorun, sıkıntı ve problemlerle birlikte özellikle İstanbul çalışanlarının sorunları ve taşeron çalışanların beklentilerinden bahsederek PTT A.Ş. Genel Müdürlüğünü temsilen toplantıya katılan Sayın Cumali Yüksek’ ten yaşanan sorunlara çözüm bulunması yönünde taleplerini iletti.

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Cumali Yüksek bey ise PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten Beyin selamını getirdiğini söyleyerek başladığı konuşmasında PTT A.Ş. olarak programa katılarak sorunları yerinde dinlemelerinin kendileri için önemli olduğunu, bahsedilen sorunlarla ilgili gerekli notları aldıklarını ve çözüm noktasında PTT A.Ş.’ nin imkanları dahilinde gerekli adımları atacaklarını personel ve kurum geleceğinin daha iyi seviyelere gelebilmesi için PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten beyin öncülüğünde samimiyet, ihlas ve gayretle çalıştıklarını personelinde kuruma sahip çıkmalarını ve özverili çalışmalarına devam etmelerini istediklerini ifade ederek konuşmalarını sonlandırdı.

Birlik Haber - Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak toplantımıza iştirak eden PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Cumali Yüksek, İstanbul Başmüdürü Sayın Selahattin Ekinci, PTT A.Ş. Finans Daire Başkanı Sayın Necati Yoldaş, Kocaeli Başmüdürü Sayın Adnan Sert, İstanbul Başmüdür Yardımcıları, İstanbul Bölge ve Merkez Müdürleri, İzmir, Bursa, Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik, Yalova, Sakarya, Tekirdağ İl –Şube Başkanlarımız, İstanbul Şube Başkanlarımız ve Yönetim kurulu üyeleri, POST DER ve TAŞ DER Genel Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, İş Yeri temsilcilerimiz, Üyelerimiz ve çok sayıda İstanbul çalışanına ve özellikle PTT AŞ’ nin programda temsiline öncülük eden PTT AŞ Genel Müdürü Sayın Hakan Gülten beye ve Cumali Yüksek beylere teşekkür ediyor, tüm katılımcılara sağlık, sıhhat, mutluluk ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.