Birlik Haber-Sen Bursa Şubesi Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

23.05.2018 17:29

Birlik Haber-Sen Bursa Şubesi Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Bursa PTT Başmüdürlüğünde düzenlenen iftar programına Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Bekar ve Mevlüt Burgaç, Bursa PTT A.Ş. Başmüdürü Beytullah Baybunar, Başmüdür Yardımcıları Muzaffer Sara, Hasan Olcay ve Hüseyin Salman, Bursa Memur-Sen Başkanı Numan Şeker, Birlik Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul 15 Nolu Şube Başkanı Cengiz Şişman, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim’in yanı Memur-Sen’e bağlı sendikaların il temsilcileri, Birlik Haber-Sen işyeri temsilcileri ve PTT A.Ş. çalışanları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle ve dualarla başlayan programda konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Ramazan’ın güzelliğinden, bereketinden, hayrından bahsetti ve davetlilerin 11 ayın sultanı olan Ramazan ayını kutladı. 600 kişinin üzerinde davetlinin yer aldığı iftar programında Genel Başkan Budak, misafirlere tek tek katılımları için teşekkür etti.

Birlik Haber-Sen’in bu sene kuruluş yıllarından itibaren en büyük zaferini kazandığını müjdeleyen Genel Başkan Budak, 17 bin üye ile yetkide 7’inci yılı kutlamanın gururunu yaşadıklarını vurguladı. Bu başarıyı kazanma yolunda çekilen sıkıntılardan ve yaşanılan zorluklardan bahseden Budak, başarılarının sadece kendileri ve genel merkez yönetiminin değil; tüm Türkiye’de canla başla çalışan Birlik Haber-Sen gönüldaşlarının başarısı olduğunu ifade etti. Tüm Birlik Haber-Sen çalışanlarını ve üyelerini tebrik eden Budak, herkese daha çok yetki ve başarı dolu yıllar diledi.

Konuşmasında Müslüman coğrafyasında yaşanan zulümlere dikkat çeken Genel Başkan Budak; Filistin’de, Suriye’de, Doğu Türkistan’da ve Müslüman coğrafyasında daha birçok noktada zulüm gören Müslümanlar için dua etti. Yapılan zulümlere Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak sessiz kalmadıklarını hatırlatan Genel Başkan Budak, katliamları ve acıları görmezden gelen sözde büyük ve güçlü ülkeleri de kınadı.

Programın açılış konuşmasını yapan Birlik Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur, Şube Yönetim Kurulu olarak tüm PTT çalışanlarının davet edileceği ve bir araya getirileceği büyük iftar programı hayali olduklarını dile getirdi. Uzun süredir bunun üzerine çalıştıklarını aktaran Uğur, gelen davetlilere teşekkür etti ve herkesin mübarek Ramazan ayını kutladı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından sohbetler edildi ve program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.