Birlik Haber-Sen Bursa İl Divan Toplantısı Yapıldı

10.10.2019 10:44

Birlik Haber-Sen Bursa İl Divan Toplantısı Yapıldı

Bursa teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Erdem, Recep Dağtekin ve Cengiz Şişman; Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Bursa’da Başmüdürlük ve merkezlerde çalışanları ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını cevapladılar.

Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı’na; Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Erdem, Recep Dağtekin ve Cengiz Şişman, Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül, işyeri temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Birlik Haber-Sen’in büyüyen, büyüdükçe güçlenen bir aile olduğunu ifade eden Genel Başkan Ömer Budak, böyle bir ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Memur-Sen çatısı altında Birlik Haber-Sen olarak her mücadelenin ve elde edilen kazanımın altında büyük çalışmaların yattığını vurgulayan Budak, çalışanlar için verdikleri tüm çabadan ve döktükleri her ter damlasından onur duyduklarını söyledi.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda, yakın zamanda yapılan ve mutabakatsızlıkla sonuçlanan 5. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde yaşananlar ve toplu sözleşme sonucunda oluşan süreçte yapılacak çalışmalar istişare edildi. Ayrıca diğer güncel sendikal konuların görüşüldüğü toplantıda; üyelerin soru, teklif ve önerileri de görüşüldü.

Katılımcılardan gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, kendilerinden gelen talepleri de toplayarak gerekli birimlere ileteceklerinin altını çizdiler.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.