Birlik Haber-Sen Batman’da Çalışmalarına Devam Ediyor

25.10.2019 11:37

Birlik Haber-Sen Batman’da Çalışmalarına Devam Ediyor

Batman teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Recep Dağtekin ve Selçuk Erdem, Batman İl Başkanı Kadri Sevinç ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başmüdürlük ve merkezlerde PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını cevapladılar.

Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Recep Dağtekin ve Selçuk Erdem ziyaretlerin ardından Batman İl Başkanı Kadri Sevinç ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği temsilciler toplantısına katıldılar. Batman teşkilatı ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Birlik Haber-Sen heyeti, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Heyet, yakın zamanda yapılan ve mutabakatsızlıkla sonuçlanan 5. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde yaşananlar ve toplu sözleşme sonucunda oluşan süreçte yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Temsilcilerden gelen soruları yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, işyeri temsilcilerinin sendikaların illerdeki teşkilatlarının en güçlü yapı taşı olduklarını altını çizdiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR