Birlik Haber-Sen, Anadolu Yakası Başmüdürlüğünün İftarına Katıldı

31.05.2018 16:23

Birlik Haber-Sen, Anadolu Yakası Başmüdürlüğünün İftarına Katıldı

İstanbul Anadolu Yakası Başmüdürlüğünün Bir restoranda düzenlediği iftar programına PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Cengiz Bekar, İstanbul Anadolu Yakası Başmüdürü Necati Yoldaş, Yalova Başmüdürü Elif Tan, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim, Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum ve Pazarlama Müdürü Murat Gevrek’in yanı sıra çok sayıda PTT A.Ş. personeli de katıldı.

Programda Açılış konuşması yapan PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, tüm PTT A.Ş. çalışanlarının ve misafirlerin Ramazan ayını kutladı. Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerini sunan Bozgeyik, Ömer Budak ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Katılımcıların Ramazan Ayını kutlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, her zaman ve her ortamda PTT A.Ş. çalışanları ile birlik te olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler. Ramazan’ın tüm İslam ülkelerine hayır getirmesi temennisinde bulunan Genel Başkan Budak, organizasyonu hazırlayan Anadolu Yakası Başmüdürlüğünü tebrik etti.

Samimi ortamda gerçekleşen programda yemeğin ardından PTT A.Ş.’nin iftara özel getirmiş olduğu Bosna Hersek’ten Abdülhamit Han İlahi Korosu sahne aldı. Konserin ardından Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu üyeleri üyeler ile birlikte istişarelerde bulundu.