Bekar, Memur-Sen Erzincan’da Bayramlaşma Törenine Katıldı

28.06.2017 11:45

Bekar, Memur-Sen Erzincan’da Bayramlaşma Törenine Katıldı

Memur-Sen Erzincan İl Temsilciliğini ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Bekar, Erzincan İl Temsilcisi Nabi Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine katılarak, Memur-Sen ve bağlı sendikaların temsilcileriyle biraraya geldi.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yaparak, katılımcıların bayramlarını tebrik eden Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Memur-Sen’in bir ferdi olmaktan duyduğu memnuniyeti vurguladı. Cengiz Bekar, kendisinin de Erzincanlı olduğunu anımsatarak şunları söyledi: “Memur-Sen üyelerinin haklarının savunmasında gösterdiği mahareti, bu ramazanda da yoksullara ve yardım bekleyenlere el uzatarak sağduyulu bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu bir kez daha göstermiştir. Memur-Sen ve bağlı sendikaları Merhum Mehmet Akif İnan’ın açmış olduğu yoldan bir adım dahi sapmadan ilerlemektedir. Memur-Sen ve bağlı sendikalar, kamu görevlilerinin özlük, sosyal ve ekonomik haklarını savunmakta; hem de dünyanın her yerinde yaşanan açlığa, yoksulluğa ve haksızlıklara sessiz kalmayarak, yoksula ve muhtaçlara el uzatmaktadır.”

Cengiz Bekar’ın bayramlaşma törenine katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi Nabi Gül ise yaptığı konuşmada, katılımcıların bayramlarını tebrik ederek, Memur-Sen Erzincan İl temsilciliği olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bayramlaşma töreninde Memur Sen Kurucu İl Başkanı Vehbi Yurt, Memur- Sen Erzincan eski İl Temsilcisi Temel Çiçek, Sağlık-Sen Şube Başkanı Halil İbrahim Kılıçoğlu, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Mustafa Sevilir, Diyanet Sen Şube Başkanı Zakir Yıldız, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Orhan Almacı, Büro Memur Sen Şube Başkanı Necdet Yıldırım, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Bilal Selçuk, Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı Selahattin Sarıkaya, Bem Bir-Sen İl Başkanı Erol Şahin hazır bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR